Kategori
Olgunlaşmış olan balın üzerine arı zar kadar ince olan balmumunu mühür yapar, böylece bu bal uzun süre kovanın içinde muhafaza edilir ve sonraki nesil arılara aktarılabilinir. Biz balı süzmeden önce bu mühürü bal ile birlikte sıyırarak alıyoruz (incecik balmumu,bal,propolis,polen). Bu şekilde balın içinde kaybolmadan tüketilebiliyor. Bu bal karakovan balının tüm özelliklerini fazlasıyla taşıyor.
Bir büyük bal sağımında 10-15 kg sır balı çıkar. Üretimi az olan bu bal çok değerlidir. Sağlık ve şifa kaynağıdır.
%100 doğal , katkı maddesiz , şeker ilavesiz , antibiyotiksiz kendi üretimimiz olan baldır. Tüm ballarımız doğaya ve arılara saygıyla, çok büyük özenle üretilmektedir.
Dikkat!!!Her peteğin şekli farklı olduğundan sipariş ettiğiniz petek fotoğraftakinden farklı olacaktır. Balı size göndermeden önce fotoğrafını gönderip onaylatıyoruz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!